Specialisten

De waarde van ervaring

Kockelkorn Makelaardij is met meer dan 25 jaar ervaring in de regio hét adres voor een professionele en persoonlijke begeleiding bij aankoop van het mooiste huis op de mooiste plek of de zorgeloze verkoop van uw woning voor de best haalbare prijs!

De aankoop van een huis is één van de grootste investeringen die een mens in zijn leven doet. Een huis moet bovenal een goed gevoel geven. Dat gaat verder dan het huis zelf. Dan gaat het om het gehele plaatje. Heel belangrijk is de specifieke locatie, maar het financiële aspect moet ook kloppen. Zijn uw persoonlijke en/of specifieke wensen helemaal uitgekomen?

Al deze aspecten zorgen voor een thuisgevoel en een thuis is de basis van een zorgeloos bestaan. Vertrouwt u dat toe aan de goedkoopste makelaar? Of kiest u toch liever voor de waarde van ervaring? Veel mensen zijn u al voorgegaan door te kiezen voor Kockelkorn Makelaardij.

Ruim 25 jaar ervaring in de regio

Als u wilt verhuizen is de kans groot dat u een huis koopt binnen uw eigen regio. Ongeveer 80% van de woningen wisselt binnen de eigen regio van eigenaar. Daar weten wij alles van. Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in aankoopbegeleiding, verkoop en taxaties in de regio Limburg. Met onze regionale kennis heeft u de beste kans op een succesvolle koop of verkoop van uw woning.

Wij zijn deskundig, betrokken en oefenen met passie ons vak uit: het begeleiden van mensen bij één van de grootste beslissingen in hun leven, de aan- of verkoop van hun huis!

Diensten

U kunt bij ons terecht voor verkoopmakelaardij, aankoopbegeleiding, taxaties, maar ook voor een financieel advies of advies over belegging in vastgoed, verhuur of uiteraard nieuwbouw.

Afspraak

Wij staan voor een klantgerichte aanpak met persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Wij komen onze afspraken na. U krijgt van ons een eerlijk advies, gecombineerd met full service, voor een aantrekkelijk tarief.

Ook buiten kantooruren staat ons team voor u klaar.

Bel ons voor een afspraak.

Kantoor Sittard                       Kantoor Thorn

Wilhelminastraat 22                Boekenderweg 8A

6131 KP Sittard                      6017 CP Thorn

046-20 211 20                           0475-20 21 91

info@kockelkornmakelaardij.nl
www.kockelkornmakelaardij.nl

Ton Kockelkorn & Peter van de Ven

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.