Aldenhof (Bouwkavels)

Sittard-Geleen - Born
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Kaveloppervlak
532 - 1072m2

Over dit project

Aan de noordkant van het dorpscentrum van Born ligt nieuwbouwwijk Aldenhof. De wijk is goed bereikbaar via de A2 en alle voorzieningen zoals basisscholen, voortgezet onderwijs en zorg zijn in het dorpscentrum van Born. Gezellig een hapje eten of borrelen met vrienden? Ook daarvoor hoef je Born niet uit. Wil je al heel lang vrijstaand wonen op een ruime kavel en ben je op zoek naar een een veilige en groene woonomgeving? Dan kan dat in Aldenhof.

Het betreft 4 kavels waarvan nog 1 beschikbaar met een kavelgrootte van 1072 vierkante meter. Voor meer informatie kunt u terecht bij kantoor Damen in Born. U kunt ons bellen op 046-2048890 of mailen naar info@damen-og.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Aldenhof (Bouwkavels)
Koopwoningen
4

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Sittard-Geleen.

Aanmelden