Rosa Toren

Sittard-Geleen
Actueel aanbod

€ 945.000,- tot € 945.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
243 - 243m2
Kaveloppervlak
292 - 292m2
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

Sittard heeft de Sint Rosa kapel, het Sint Rosa comité, de Sint Rosa schutterij, de Sint Rosa kermis, de Sint Rosa processie, de Sint Rosa sociëteit, het Sint Rosa festival. En nu ook de markante Rosa Toren. Allemaal vernoemd naar Rosa van Lima, die al sinds haar zaligverklaring in 1668 in Sittard wordt vereerd.

De Rosa Toren is een opvallend complex met een bijzondere torenvorm. Een markant gebouw dat Sittard een uniek aanzicht geeft.

De Rosa Toren is een appartementencomplex dat bestaat uit acht koopapartementen, een luxe penthouse en dertig huurappartementen. U kunt de riante entree, voorzien van automatische schuifdeuren, van twee kanten bereiken. De hoofdentree heeft een elektronisch toegangscontrole-systeem.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rosa Toren
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
8 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 945.000,- tot € 945.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Sittard-Geleen.

Aanmelden